Menu van 3 tot 9 november
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag3November |
Wortelsoep Herdersgebraad met graanmosterd Stamppot met savooikool en spekjes Krieltjes met frescokruiden |
Parijzerworst |
Dinsdag4November |
Kerriekokossoep Kalfsstoofvlees ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek Fijne erwtjes op z’n frans Kookaardappelen – Puree |
Gegratineerde spaghetti bolognaise |
Woensdag5November |
Ajuinsoep met gemalen kaas Kippen escaloppe met gekonfijte kerstomaatjes Witloof in hoeveboter Pasta primavera |
Versierde tonijnsalade met perzik |
Donderdag6November |
Edelpreisoep Gebakken schnitzel met zachte roquefort Wortel blokjes met ajuin en peterselie Aardappelen in de oven met rozemarijn |
Omelet natuur |
Vrijdag7November |
St. Germainsoep met korstjes Gesauteerde rode zalm met cressonhollandaise Waldorfslaatje met lookdressing Frietjes |
Weense worstjesmet mosterd |
Zaterdag8November |
Tomatensoep Gebakken worst met gebruinde uiringen Hutsepot van wintergroenten en varkensschenkel |
Paterskaas van Watou |
Zondag9November
|
Chickencrème Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach Lauwe peren Kroketten |
Italiaans gerookte ham met hotdogbroodjes |