Menu van 6 april tot 12 april 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag6AprilPAASMAANDAG |
Soep van franse peultjes Gemarineerd varkenshaasje met tijm, jus van balsamicocrème en lardinettes Krokant gebakken witloof Krielaardappelen met bosuitjes |
Italiaanse ham |
Dinsdag7April |
Knolseldersoep Oosters kalfsblanket met sojascheuten, abrikoos en ketjap Broccolimix met hoeveboter Lentepasta |
Haringfilet met ajuin |
Woensdag8April |
Tomatensoep met balletjes Kaasburger met picklessaus Gebakken bloemkool in hoeveboter Kookaardappelen – Puree |
Honingham met mimosagroenten |
Donderdag9April |
Preisoep Gemarineerde kippenbout met honingmosterd Slaatje van cruditeiten met french dressing Frietjes |
Kippenwit met tuinkruiden |
Vrijdag10April |
Witloofsoep Gebakken griet onder een korstje van rode pesto Bladspinazie in de room Zwitserse puree met gemalen kaas |
Gebakken witte pensen |
Zaterdag11April |
Kervelsoep Kalkoenrollade à l’orange met grand marnier en sinaas Gekaramelliseerde worteltjes Kookaardappelen – Puree |
Provencaals kalfsbrood |
Zondag12April
|
Aspergeroomsoep Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach Lauwe perziken Kroketten |
Kaas l’explorateur met sandwiches |