Menu van 22 juni tot 28 juni 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag22Juni
|
Andalousische soep Vogelnestjes met champignons en pittige tomatensaus Duo van courgette en tomaat in lookjus Aiolipuree met olijfolie |
Bierworst |
Dinsdag23Juni |
Ajuinsoep met gemalen kaas Coq-au-vin met gefruite ui, spekjes en rode wijn Fris slaatje van veldsla en witloof Frietjes |
Bacon mignonette |
Woensdag24Juni |
Soep van franse peultjes Rundsstoofvlees op mediterane wijze Appelmoes Landelijk gebakken aardappelen |
Omelet met gemalen kaas |
Donderdag25Juni |
Tomatensoep Varkenstongetjes in ‘t groen met kervel, zurkel en citroenmelisse Erwtjes met peterselie en ajuin Pasta primavera |
Haringfilet met ajuinringen |
Vrijdag26Juni |
Preisoep Versierde schotel met nieuwe hollandse maatjes en ajuin Frisse cruditeitenin in bieslookdressing Aardappel in de pel met lookboter |
Zuiderse kippensalade met rode pesto |
Zaterdag27Juni |
Knolseldersoep Mosterdgebraad gemarineerd in mosterd en witte wijn Prinsessen met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Maredsous kaas |
Zondag28Juni
|
Aspergeroomsoep Gebraisseerde kalkoenborst met mascarpone en gandareepjes Witloof met hoeveboter Kroketten
|
Gerookte italiaanse ham met meloenpartjes en sandwiches |