Menu van 29 juni tot 5 juli 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag29Juni
|
Soep van franse peultjes Gebakken vleesbrood met poulettesaus Rabarbercompote Puree met bieslook |
Kippenwit met tuinkruiden |
Dinsdag30Juni |
Wortelsoep Kip in zomertooi met witte asperges Waldorfslaatje met radijsdressing Aardappelen met rozemarijn |
Americian preparé |
Woensdag1Juli |
Dubarrysoep Proscuittoham gebraisseerd in kruidenbouillon met kervel Zuiderse groenteschotel met rozemarijn Kookaardappelen – Puree |
Fishstick met remoulade |
Donderdag2Juli |
Preisoep Oosters kalfsblanket met sojascheuten, abrikozen en ketjab Vichy-wortelen met peterselie Pilav-rijst |
Slaatje van nieuwe aardappelen met varkenstong in vinaigrette |
Vrijdag3Juli |
Champignonsoep Versierde schotel met tomaat en grijze garnalen Frisse cruditeitenin met honingvinaigrette Frietjes |
Petit Paris |
Zaterdag4Juli |
Tomatensoep Herdersgebraad met cognac en muskaatdruiven Prei gebakken in hoeveboter Kookaardappelen – Puree |
Vlaamse boerenpastei |
Zondag5Juli
|
Slacrèmesoep Kalkoenspies met gekonfijte kerstomaat en ricottakaas Krokant gebakken witloof Kroketten
|
Port Salut kaas met suikerbrood |