Menu van 13 juli tot 19 juli 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag13Juli
|
Preisoep Lamsburger met rozemarijn, broodkruim en mosterd Witte boontjes in aiolisaus Puree met olijfolie en zongedroogde tomaat |
Provencaals kalfsbrood |
Dinsdag14Juli |
Paprikasoep Versierde schotel met americain preparé Waaier van cruditeiten in honingmosterd dressing Frietjes |
Leverworst |
Woensdag15Juli |
Franse mosterdsoep Varkenstong in ‘t groen met kervel en citroenmelisse Erwtjes op franse wijze Bouillonaardappelen |
Gegratineerde spaghetti bolognaise |
Donderdag16Juli |
St. Germainsoep Gemarineerde kipescalope ‘quattro formaggi’ Wortelbokjes met tijm Kruidig gebakken luciferaardappelen |
Honingham met mimosagroenten |
Vrijdag17Juli |
Knolseldersoep met peterselie Gebakken victoriabaars met romige mascarpone-hollandaise Spinazie met zure room Karnemelkpuree met noisetteboter |
Weense worstjes met mosterd |
Zaterdag18Juli
|
Spinaziesoep Worst met gebruinde ajuinringen Appelcompote Gebakken aardappelen met spek |
Franse brie |
Zondag19Juli
|
Toscaanse tomatensoep met oregano Orloffgebraad met goudakaas, bacon en champignonsaus Gesauteerde prinsessn met ajuin Duchesse-aardappelen
|
Zomerpaté met asperges en mini ovenkoek |