Menu van 20 juli tot 26 juli 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag20Juli
|
Komkommersoep Vol-au-vent met appeltjes, kerriesaus en bladerdeegje Knolselderblokjes met peterselie Aardappeltjes in de oven |
Hoofdvlees met mosterd |
Dinsdag21JuliNATIONALE FEESTDAG |
Zuid-Afrikaanse paprikasoep Rode wijn Gemarineerd varkenshaasje met tijm, jus van balsamico en lardinettes Zomergroentenkrans Verse kroketten |
Gerookte rode zalm met ajuin en sandwiches |
Woensdag22Juli |
Waterkerssoep Rosbief met béarnaise Witloof gebakken in hoeveboter Peterseliekrieltjes |
Mosterdspek |
Donderdag23Juli |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gehaktballetjes in pittige madeira met champignons Veldsla en tomaat in radijsdressing Vlinderpaste napolitaine |
Filet de saxe |
Vrijdag24Juli |
Courgettesoep Gepaneerde filet meunière met citroenbasilicum hollandaise Koude bloemkoolroosjes met gribichesaus Frisse aardappelen met bieslook |
Versierde vleessalade met perzik |
Zaterdag25Juli
|
Tomatensoep Rundsstoofpotje ‘montmerency’ met rode bessen en peperkoek Rabarbercompote Kookaardappelen – Puree |
Bierworst |
Zondag26Juli
|
Aspergeroomsoep Prosciuttoham in zeezout met witte druivenroomsaus Prinsessen met persil en ajuin Kroketten
|
Kaas l’explorateur met hotdogbroodjes |