Menu van 10 augustus tot 16 augustus 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag10Augustus
|
Knolseldersoep Noothammetje met lichte roquefort Duo van courgette en tomaat met lookjus Aiolipuree |
Grillbacon |
Dinsdag11Augustus
|
Crème Florentine Coq-au-vin met gecarameliseerde zilveruitjes en spek Frisse cruditeiten met vinaigrette Frietjes |
Ham-prei salade |
Woensdag12Augustus |
Chickensoep met kerriekokos Gepaneerde schnitzel met cognac en mirabel Groene boontjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Mararoni Milanese |
Donderdag13Augustus |
Tomatensoep Gebakken worst met crème de Dijon Krokant gebakken preireepjes Kookaardappelen – Puree |
Verse Noordzeesalade |
Vrijdag14Augustus |
Komkommersoep Gebakken pladijs met venkelroomsaus en pernod Fris slaatje met veldsla en witloof in dressing Koude aardappel met remoulade |
Leverworst |
Zaterdag15AugustusOLV HEMELVAART
|
Amerikaanse maiscrèmesoep Rode wijn Feestelijke parelhoen ‘grand veneur’ Lauwe peertjes en kleurige groententimbaal Verse kroketten |
Italiaanse ham met cavaillon en hotdogbroodjes |
Zondag16Augustus
|
Wortelvelouté met sinaasappel Varkenswangetjes ‘montmerency’ met rode bessen en peperkoek Jonagoldappel met honing Krielaardappelen
|
Kaas St.Nectaire met suikerbrood |