Menu van 28 september tot 4 oktober 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag28September
|
Crecysoep Escaloppe van kip gemarineerd in rode wijn met zilveruitjes en spek Bloemkool in hoeveboter Kookaardappelen – Puree |
Pilchards in tomatensaus |
Dinsdag29September
|
Courgettesoep Ardeense burger met honing-mosterdsaus Appelcompote Gebakken aardappelen |
Slaatje met weense worstjes en aardappelen |
Woensdag30September |
Knolseldersope met peterselie Jagersgebraad met gorgonzola-tijmsaus Romanoboontjes met tomaat Zwitserse puree |
Gebakken bloedworst |
Donderdag1Oktober |
Tomatensoep Rundgoulash in geueze, gekruid met salie en honing Fris waldorfslaatje in vinaigrette Frietjes |
Filet de Saxe |
Vrijdag2Oktober |
Dubarrysoep Gebakken pangasius met avocado-hollandaise Krokant gestoofde preireepjes Karnemelkstovers met gebruinde boter |
Tallegio (italiaanse kaas) |
Zaterdag3Oktober
|
Waterkerssoep Kalkoenlapje met witte druiven en cognac Gestoofde wortelen met tijm Kookaardappelen – Puree |
Lunchworst |
Zondag4Oktober |
Aspergecrèmesoep Konijn op vlaamse wijze met pruimen en rodenbach Krokant gebakken witloof Kroketten
|
Boerenpaté met sandwiches |