Menu van 5 oktober tot 11 oktober 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag5Oktober
|
Broccolisoep Ardeens gebraad met franse kruidenkaas Rode kool met appeltjes Gebakken aardappelen met frescokruiden |
Omelet met gemalen kaas |
Dinsdag6Oktober
|
Franse mosterdsoep Zuiderse kippengyros met tijm, basilicumcrème en groene pesto Frisse cruditeiten in french dressing Frietjes |
Champignonworst |
Woensdag7Oktober |
Witloofsoep Gehaktballetjes in italiaanse tomatensaus Gestoofde erwtjes Pasta hoogbouw : Mosselen à volenté voor familie en bewoners van het 3e & 4e verdiep |
Kippenwit met tuinkruiden |
Donderdag8Oktober |
Wortelsoep Bretoens stoofpotje met gefruite ui, rode bessen en rozemarijn Appelmoes Spekjespuree hoogbouw : Mosselen à volenté voor familie en bewoners van het 1e & 2e verdiep |
Verse zalmsalade |
Vrijdag9Oktober |
St. Germainsoep Gebakken filet meunière met saffraan-hollandaise Bladspinazie in de room Kookaardappelen – Puree |
Hoofdvlees met mosterd |
Zaterdag10Oktober
|
Kervelsoep Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Gegrild spek |
Zondag11Oktober |
Tomatensoep Gebraisseerde kalkoenfilet à l’orange met grand marnier en sinaas Gegratineerde bloemkoolroosjes Aardappelnootjes
|
Passendale predule kaas met hotdogbroodjes |