Menu van 12 oktober tot 18 oktober 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag12Oktober
|
Preisoep Casselrib met gecarameliseerde zilveruitjes Schorsenenren in citroensaus Peterseliepuree |
Provencaals vleesbrood |
Dinsdag13Oktober
|
Franse kruidenkaassoep Cordon bleu met picklessaus Stamppot van savooikool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Vleessalade met perzik |
Woensdag14Oktober |
Crecysoep
Kippenworst met gecaramelisserde sjalotten Snijboontjes met peterselie Gesauteerde aardappelen |
Fish stick met remoulade |
Donderdag15Oktober |
Zurkelsoep Rosbief met archiduc roomsaus Wortelblokjes op vlaamse wijze Gratin Dauphinois |
Americain preparé |
Vrijdag16Oktober |
Tomatensoep Oostends vispannetje met witte asperges en romige mascarponesaus Krokant gebakken herfstgroenten Frietjes |
Petit Paris |
Zaterdag17Oktober
|
Witloofsoep Gemarineerde escalope van kip met verse dragonvelouté Duo van courgette met tomaat in lookjus Kookaardappelen – Puree |
Supreme coeur de Lijon |
Zondag18Oktober |
champignonroomsoep Gebraisseerde nootham met rode port en bruine vleesjus Lauwe peertjes Kroketten
|
Gerookte italiaanse ham met bruine tafelbroodjes |