Menu van 19 oktober tot 25 oktober 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag19Oktober
|
Knolseldersoep Vleesbrood zoetzuur met honing-mosterdsaus Rode kool met appeltjes Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst |
Dinsdag20Oktober
|
Courgettesoep Herdersgebraad met graanmosterd Bloemkool met gemalen kaas Landelijk gebakken aardappelen |
Versierde krabsalade |
Woensdag21Oktober |
Tomatensoep Hesprolletjes met witloof gegratineerd Gegratineerde puree |
Weense worstjes met mosterd |
Donderdag22Oktober |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gebakken kippenbouten met gekonfijte kerstomaatjes Erwtjes met tijm Aardappelen in de oven met rozemarijn
|
Pizza van het huis |
Vrijdag23Oktober |
Wortelsoep Gebakken rode zalm onder korstje van rode pesto op een bedje van prei Frietjes |
Leverworst |
Zaterdag24Oktober
|
Spinaziesoep Varkensstoofpotje met trappist en speculoos Appelmoes Kookaardappelen – Puree |
Gerookte bacon |
Zondag25Oktober |
Pompoencrèmesoep Rundstong in tomatensaus met madeira en champignons Wortelblokjes met peterselie Kroketten |
Chamois d’Or kaas met suikerbrood |