Menu van 26 oktober tot 1 november 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag26Oktober
|
Parmentiersoep Gemarineerde kippenbrochette met ricotta en rozemarijn Fijne knolselder met peterselieroom Pasta |
Assortiment charcuterie |
Dinsdag27Oktober
|
Preisoep Kalfsstoverij op Catalaanse wijze (tomaten, zilveruitjes, olijven, marjolein) Provencaalse groenten Frietjes |
Honingham gevuld met knolselder |
Woensdag28Oktober |
Tomatensoep Gepaneerde varkensschnitzel ‘milanese’ Gestoofde spruitjes met spek Gebakken aardappelen |
Museau van varken op de wijze van Lyon |
Donderdag29Oktober |
Knolseldersoep Kippenbouten met sojascheuten en kokosmelk Lauwe ananas Kerrierijst |
laagbouw: hazenpastei hoogbouw: croque monsieur |
Vrijdag30Oktober |
Wortelsoep Gepocheerde filet van victoriabaars ‘dugleré’ (tomaten, sjalotten, kervel, witte wijn) Gesauteerd witloof Kookaardappelen – Puree |
laagbouw: croque monsieur hoogbouw: hazenpastei |
Zaterdag31Oktober
|
St. Germainsoep Gegratineerde ovenschotel met prei en gehakt Kookaardappelen – Puree |
Camembert |
Zondag1November |
Amerikaanse maiscrèmesoep Rode wijn Gebraisseerd varkenshaasje ‘Fine champagne’ Herfstappeltje met vloeibare honing Boontjes in spekjas Verse kroketten |
Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches |