Menu van 2 november tot 8 november 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag2November
|
Tomatensoep Cordon bleu met cognac en mirabellen Bloemkool gebakken in hoeveboter Kookaardappelen – Puree |
Haringfilet met ajuinringen |
Dinsdag3November
|
St. Germainsoep Gentse waterzooi van kip met groene selder, wortel en prei Frietjes |
Leverworst |
Woensdag4November |
Wortelvelouté met sinaasappel Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Omelet met tomaat |
Donderdag5November |
Preisoep Gebakken goldenburger met graanmosterd Appelcompote Gesauteerde aardappelen met ajuinringen |
Pastaslaatje met mozzarella |
Vrijdag6November |
Knolseldersoep Gebakken pangasius met witte asperge hollandaise Bladspinazie met mornay Puree met dille en zure room |
Versierde vleessalade |
Zaterdag7November
|
Pompoensoep Ardeens gebraad met zachte roquefort Wortelblokjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Champignonworst |
Zondag8November |
Aspergecrèmesoep Kalkoenborst met witte druiven en port Erwtjes op z’n vlaams Verse kroketten |
St. Nectaire kaas met hotdogbroodjes |