Menu van 16 november tot 22 november 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag16November
|
Parmentiersoep Ardeens gebraad met groene kerrie Stamppot van savooikool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Kippensalade met perzik |
Dinsdag17November
|
St. Germainsoep met korstjes Rundsgoulash met kasteelbier en honing Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Varkenstong in ‘t groen met kervel |
Woensdag18November |
Tomatensoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Gebakken bloedworst |
Donderdag19November |
Preisoep Kippenbouten op Normandische wijze met kerrie, appeltjes en calvados Waldorfslaatje met honingdressing Frietjes |
Pilchards in tomatensaus |
Vrijdag20November |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gebakken zalm onder korstje van rode pesto en tomaat Broccolipuree met zure room |
Provencaals vleesbrood |
Zaterdag21November
|
Kervelsoep Gebakken worst met mosterdsaus Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld |
St. Albray kaas |
Zondag22November |
Pompoencrème met gember Rundstong in tomatensaus met boschampignons Erwtjes met ajuin en peterselie Verse kroketten |
Wildpaté met sandwiches |