Menu van 30 november tot 6 december 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag30November
|
Wortelsoep Rosbief met dragoncrème Schorseneren met peterselie en citroen Gratin Dauphinois |
Weense worstjes |
Dinsdag1December
|
Champignonsoep Ardeens gebraad met philadelphiakaas en lardinetten Fijne snijboontjes met peterselie Gebakken aardappelen met fresco kruiden |
Gegratineerde macaroni met hesp en kaas |
Woensdag2December |
Tomatensoep Gebakken kip met dragonsaus Veldsla en gesneden witloof met dressing Frietjes |
Kalfskop in madeirasaus |
Donderdag3December |
Groene seldersoep Vogelnestjes in tomatensaus met rode pesto Wortelblokjes met ajuin Pasta |
Haringfilet met ajuin |
Vrijdag4December |
Franse uiensoep met gemalen kaas Gebakken pangasius met dieppoisesaus Bloemkoolroosjes met hoeveboter Aardappelpuree met pastinaak |
Kippensalade in cocktailsaus met zongedroogde tomaatjes |
Zaterdag5December
|
Crème florentine Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Hazenpaté |
Zondag6December |
Pompoenroomsoep Kalkoenrollade met cognac en geitenkaas Lauwe perziken Verse kroketten |
Chimay klassiek kaas met suikerbrood |