Menu van 14 december tot 20 december 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag14December
|
Preisoep Gebakken worst met gecarameliseerde uiringen Hutsepot van wintergroenten met varkensschenkel |
Hespenworst |
Dinsdag15DecemberKERSTDINER laagbouw
|
Knolseldersoep Kippengyros met zongedroogde tomaat en ricotta Krokante provencaalse groenten met look Frietjes Kerstdiner afdeling B : Apero met hapje Witloofsoep Frisse cocktail van visspecialiteiten Ardeens gebraad met witloof, boontjes en warme peer Verse kroketten Koffie met appeltaart en ijs |
Krabsalade |
Woensdag16DecemberKERSTDINER laagbouw KERSTBUFFET hoogbouw 3e & 4e |
Franse mosterdsoep Gegratineerde hesprolletjes gevuld met witloof Gegratineerde puree Kerstdiner afdeling C : Apero met hapje Witloofsoep Frisse cocktail van visspecialiteiten Ardeens gebraad met witloof, boontjes en warme peer Verse kroketten Koffie met appeltaart en ijs |
Kippenwit met tuinkruiden |
Donderdag17DecemberKERSTDINER laagbouw KERSTBUFFET hoogbouw 2e |
Wortelsoep Herdersgebraad met fruitige saus van aalbes, rozemarijn en sjalot Bloemkool gebakken in hoeveboter Kookaardappelen – Puree Kerstdiner afdeling A : Apero met hapje Witloofsoep Frisse cocktail van visspecialiteiten Ardeens gebraad met witloof, boontjes en warme peer Verse kroketten Koffie met appeltaart en ijs |
Hoofdvlees met mosterd |
Vrijdag18December |
Courgettesoep Noordzee vispannetje met witte asperge hollandaise Zachte stoemp van prei, aardappelen en karnemelk |
hoogbouw : verloren brood met bruine suiker
laagbouw : charcuterie |
Zaterdag19December
|
Tomatensoep Coq-au-vin met rode wijn, zilveruitjes en spek Lauwe perziken Kookaardappelen – Puree |
Passendaele prelude kaas |
Zondag20December |
Aspergecrème Oosentong in tomatensaus, rode port en boschampignons Erwtjes met ajuin en peterselie Kroketten |
Italiaanse cobourgham met hotdogbroodjes |