Menu van 21 december tot 27 december 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag21December
|
Franse peultjessoep Ardeens gebraad met salie en honing Knolselder in de room met peterselie Aardappel in de oven met rozemarijn |
Américain préparé |
Dinsdag22December
|
Kippensoep met kerriekokos Kalfsblanket met tomaat, olijven & basilicum Fijne boontjes met ajuin Rijst
|
Meesterlyck ham met mimosagroenten |
Woensdag23December
|
Wortelsoep Winters eenpansgerecht met gehakt en prei onder aardappeldeksel
|
Leverworst |
Donderdag24DecemberKERSTAVOND |
Crème florentine Belegde broodjes |
Sprakelende peach cocktail met knabbelkoekjes
Belgische witloofsoep Witte wijn Torentje van gerookte makreel, garnalen en zalm, versierd met frisse groentjes en een sausje van zure room met appelsnippers, vergezeld van mini sandwiches Kerstklok in vanille roomijs |
Vrijdag25DecemberKERSTDAG |
Amerikaanse maiscrèmesoep Rode wijn Feestelijk gevulde kerstkalkoen met morilles & armagnac en saus pappardelle Appeltje met veenbessen en groentenlingot Vanilledessert met rode vruchten |
Gevuld speenvarken met mini broodjes |
Zaterdag26December
|
Parmentiersoep Cordon bleu met graanmosterdsaus & mirabellen Stamppotje van groene kool met spekjes Puree met tuinkruiden |
Wildpaté met uien-framboos confituur |
Zondag27December |
Tomatensoep Varkenshaasje met balsamicojus en witte druiven Krokant gebakken witloof Duchesse aardappelen |
Supreme Coeur de Lyon kaas met suikerbrood |