Menu van 28 december tot 3 januari 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag28December
|
Bloemkoolsoep Vol-au-vent met kerrie, kokosmelk en bladerdeegje Erwtjes met peterselie Pasta |
Versierde vleessalade |
Dinsdag29December
|
Crecycrème Gebakken bloedworst / braadworst met ajuinringen Appelcompote Gebakken aardappelen
|
Omelet met tomaat |
Woensdag30December
|
Preisoep Varkenstongetjes in ‘t groen met zurkel, spinazie, kervel en citroenmelisse Wortelblokjes met tijm Bouillonaardappelen
|
Parijzerworst |
Donderdag31DecemberOUDEJAARSAVOND |
Knolseldersoep Belegde broodjes |
Sprankelende aperitief met knabbelkoekjes
Kreeftenbisque met krabpluksels Witte wijn Heerlijk visserspannetje met tomatensalsa en een waterkerssausje. Wintergroentjes en zoete aardappelpuree met mierikswortel Coupe bavarois |
Vrijdag1JanuariNIEUWJAAR |
Zuidafrikaanse gele paprikasoep Rode wijn Eendengebraad, geparfumeerd met sinaasappel en grand marnier, saus royale met witte port en mascarpone Zoet peertje en bospaddenstoelen Verse kroketten Passie met karamel namiddag : Nieuwjaarskoffie met lukken en een druppel |
Verse zalmsalade met garnalen en tomaatblokjes |
Zaterdag2Januari
|
Witloofsoep Gebraisseerde ham met zeezout en dijonaise saus Rode kool met appeltjes Kruidenpuree met dragon |
Gegrild spek |
Zondag3Januari |
St. Germainsoep Kalkoenpavé met archiducroomsaus Gegratineerde bloemkoolroosjes Pommes Parisiennes |
Franse camembert met kasteelbrood |