Menu van 11 januari tot 17 januari 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag11Januari
|
Spinaziesoep florentine Mosterdgebraad met Dijonaisesaus Witte boontjes in verse tomatensaus Aardappelen in de oven met rozemarijn |
Haringfilet met ajuinringen |
Dinsdag12Januari |
Witloofsoep Gebakken worst met gekarameliseerde uiringen Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld |
Assortiment charcuterie |
Woensdag13Januari |
Tomatensoep Hamrolletjes met witloof gegratineerd Gegratineerde puree |
Omelet met spek |
Donderdag14Januari |
Preisoep
Gebakken kip met groene kruidenvelouté Provencaalse groenten met look Frietjes |
Varkenstongetjes in ‘t groen |
Vrijdag15Januari |
Wortelsoep Gebakken rode zalm onder een korstje van rode pesto Krokante preireepjes Karnemelkpuree met gebruinde boter |
Kalkoensalade met mandarijn |
Zaterdag16Januari |
Parmentiersoep Varkensstoofpotje met trappist en speculaas Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Provencaals kalfsbrood |
Zondag17Januari |
Pompoensoep Gebraisseerde kalkoenfilet met franse kruidenkaas en gekonfijte kerstomaatjes Fijne boontjes met peterselie Kroketten |
Franse kazen met suikerbrood |