Menu van 18 januari tot 24 januari 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18Januari
|
Kippensoep met kerrie Gebakken rosbief met lichte roquefortsaus Schorseneren met citroen en peterselie Soubisepuree met gebruinde ui |
Mosterdspek |
Dinsdag19Januari |
St. Germainsoep met korstjes Rundstong met boschampignons en madeirasaus Gestoofde wortelen met tijm Pasta |
Weense worstjes met mosterd |
Woensdag20Januari |
Tomatensoep Herdersgebraad op Bretonse wijze Rode kool met appeltjes Gebakken aardappelen met frescokruiden |
Gebakken witte pensen |
Donderdag21Januari |
Ajuinsoep met gemalen kaas
Kippenspies op z’n frans met citroen en knoflook Lauwe peertjes Puree met zure room en peterselie |
Versierde krabsalade |
Vrijdag22Januari |
Courgettesoep Gebakken zalm onder korstje van rode pesto Waldorfslaatje met honingdressing Frietjes |
Kippenwit met peterselie |
Zaterdag23Januari |
Crecysoep Boomstammetje met fruitige saus van aalbes, sjalot én rozemarijn Stamppot van groene kool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Kaas l’explorateur |
Zondag24Januari |
Aspergecrème Proscuitto ham met zeezout en perigoudinnesaus Gebakken witloof Kroketten |
Wildpaté met ajuinconfituur en sandwiches |