Menu van 1 februari tot 7 februari 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag1Februari
|
Knolseldersoep Gehaktballen in italiaanse tomatensaus met port Erwtjes op franse wijze Puree met zure room en peterselie |
Champignonworst |
Dinsdag2Februari |
Spinaziesoep Ardeens gebraad met jagerssaus en noorderkrieken Gebakken bloemkoolroosjes in hoeveboter Spekjespuree |
Omelet met gemalen kaas |
Woensdag3Februari |
Tomatensoep Rosbief met bordelaisesaus Boontjes met peterselie en ajuin Gratin Dauphinois |
laagbouw: gerookte italiaanse ham
hoogbouw: pizza van het huis |
Donderdag4Februari |
Parmentiersoep
Gentse waterzooi van kip met preireepjes, groene selder en wortel in een blanke velouté Frietjes |
Haringfilet met ajuin
|
Vrijdag5Februari |
Crecysoep Gebakken filet meunière met citroen en basilicumhollandaise Bladspinazie in de room Zwitserse puree met gemalen kaas |
Vleessalade met perzik
|
Zaterdag6Februari |
Dubarrysoep Kalkoenhaasje met ricotta en zongedroogde tomaat Wortelblokjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Filet d’Anvers |
Zondag7Februari |
Cressoncrème Varkenswangetjes in stoofpotje met trappist en honing Lauwe peer Kroketten |
Paterskaas Watou met hotdogbroodjes |