Menu van 8 februari tot 14 februari 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag8Februari
|
Witloofsoep Gepaneerde kippenschnitzel ‘quattro formaggi’ Witte boontjes in tomatensaus Aardappel met hoeveboter en verse koriander |
Hespenworst |
Dinsdag9Februari |
St. Germainsoep Gebakken kaasburger met picklessaus Appelcompote Gesauteerde aardappelen met uiringen |
Fishstick met remoulade |
Woensdag10Februari |
Kippensoep met vermicelli Papsaus met eieren en ajuin
Kookaardappelen – Puree |
Leerdammer kaas
|
Donderdag11Februari |
Wortelsoep
Haantje in rode wijn met zilveruitjes en spek Waldorfslaatje met french dressing Frietjes |
Americain preparé
|
Vrijdag12Februari |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gebakken victoriabaars met witte aspergehollandaise op een bedje van verse prei Karnemelkpuree met gebruinde boter |
Gegratineerde macaroni met kaas en hesp
|
Zaterdag13Februari |
Groene seldersoep Gelardeerd gebraad met witte port en druiven Rode kool met appeltjes Kookaardappelen – Puree |
Peperbacon |
Zondag14Februari |
Romantische tomatensoep Gemarineerde kippenspies ‘Sint Amour’ Vurige witloofstronkjes Duchesse aardappelen |
Gerookte italiaanse ham met tafelbroodjes |