Menu van 15 februari tot 21 februari 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag15Februari
|
Courgettesoep Vol-au-vent met lichte kerrie, appeltjes en sojascheuten Ananas Pasta met tomaatblokjes |
Leverworst |
Dinsdag16Februari |
Crecysoep Gebakken cordon bleu met verse dragon Knolselder in de room met peterselie Kruidige luciferaardappelen |
Krabsalade |
Woensdag17Februari |
Parmentiersoep Gegratineerd winters eenpansgerecht met gehakt en prei onder aardappeldeksel |
Omelet met champignons
|
Donderdag18Februari |
Kippensoep
Kalkoenrollade à l’orange met grand marnier en sinaas Gegratineerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Honingham met mimosagroenten
|
Vrijdag19Februari |
Tomatensoep Nieuwpoorts vispannetje met wortel, prei en courgette in looksaus Frietjes |
Kippenwit met tuinkruiden
|
Zaterdag20Februari |
Edelpreisoep Oosterse kalfsblanket met sojascheuten, ketjab en abrikoos Gekarameliseerde worteltjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Ouderwetse boerenpaté |
Zondag21Februari |
Crème Florentine Gemarineerd varkenshaasje met tijm, jus van balsamicocrème en lardinettes Romanoboontjes met frescokruiden Aardappelnootjes |
Hollandse Beemster kaas met suikerbrood |