Menu van 22 februari tot 28 februari 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag22Februari
|
Wortelsoep Rosbief met franse kruidenkaas Schorseneren met citroen Aardappel in de oven met rozemarijn |
Gegrild spek |
Dinsdag23Februari |
Knolseldersoep Gehaktballetjes met boschampignons en madeira Gestoofde wortelen met tijm Pasta |
Versierde kipsalade |
Woensdag24Februari |
Preisoep Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Pilchards in tomatensaus
|
Donderdag25Februari |
Kervelsoep
Kippengyros met basilicum en zongedroogde tomaten Provencaalse groenten geparfumeerd met look Frietjes |
Slaatje met weense worstjes, aardappelen en ei
|
Vrijdag26Februari |
Tomatensoep Gebakken rode zalm met Dieppoisesaus Karnemelkpuree met broccoli en noisetteboter |
laagbouw: Gerookte hesp hoogbouw: hoofdvlees met mosterd
|
Zaterdag27Februari |
Chickensoep met kruidenkaas Herdersgebraad met crème de Dijon en uiringen Stamppot van groene kool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Franse comté kaas |
Zondag28Februari |
Pompoencrème Gebraisseerde kalkoenborst met gorgonzola-tijmsaus Winterappeltje met veenbessen Kroketten |
Appelpaté met sandwiches |