Menu van 29 februari tot 6 maart 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag29Februari
|
Witloofsoep Rundsgoulash met gefruite ui, rozemarijn en rode bessen Erwtjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Gebakken bloedworst met ajuin |
Dinsdag1Maart |
Zurkelsoep Gebakken vleesbrood met verse dragonsaus Rode kool met appeltjes Gebakken aardappelen met fresco kruiden |
Zalmsalade |
Woensdag2Maart |
Champignonsoep Haantje in de rode wijn Slaatje van fijngesneden witloof en veldsla in dressing Frietjes |
laagbouw: mosterdspek hoogbouw: croque monsieur
|
Donderdag3Maart |
Tomatensoep
Ardeens gebraad met jagerssaus en witte druiven Krokant gebakken preireepjes Kookaardappelen – Puree |
laagbouw: croqie monsieur hoogbouw: mosterdspek
|
Vrijdag4Maart |
Chinese kippensoep met gember Gebakken skrei met mascarponesaus Bladspinazie in lichte mornay Zwitserse puree met gemalen kaas |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag5Maart |
Courgettesoep Kalkoenrollade archiduc met boschampignons Gegratineerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Petit petit |
Zondag6Maart |
Pompoensoep Proscuitto ham met ouderwetse mosterdsaus Lauwe perzik Noisette-aardappel |
Kaas abondance met suikerbrood |