Menu van 7 maart tot 13 maart 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag7Maart
|
Parmentiersoep Rundshamburger met noorderkrieken zoetzuur Wortelen en erwtjes op vlaamse wijze Gebakken aardappelen met uiringen |
Hespenworst |
Dinsdag8Maart |
Crecysoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Omelet met spek |
Woensdag9Maart |
Knolseldersoep Gentse waterzooi van kip met prei, groene selder en wortelen in blanke bouillon Frietjes |
Haringfilet met ajuin |
Donderdag10Maart |
Tomatensoep
Mosterdgebraad ‘quattro formaggi’ Stamppot van groene kool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
lItaliaanse gevogelte salade met pesto
|
Vrijdag11Maart |
Preisoep Gebakken victoriabaars met venkel en een vleugje pernod Knolselder in de room met peterselie Karnemelkstovers met gebruinde boter |
Franse kazen |
Zaterdag12Maart |
Witloofsoep Boeuf bourguignon op klassieke wijze Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Provencaals vleesbrood |
Zondag13Maart |
Aspergecrème Cote à l’os met romige béarnaise Fijne boontjes met ajuin Kroketten |
Boerenpaté met hotdogbroodjes |