Menu van 14 maart tot 20 maart 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag14Maart
|
Erwtensoep Gelardeerd gebraad met cognac en mirabel Verse rode kool met appeltjes Landelijk gebakken aardappelen |
Americain preparé |
Dinsdag15Maart |
Champignonsoep Kipstoofpotje ‘milanese’ met groene pesto en basilicum Courgette en tomaat in lookjus Pasta |
Parijzerworst |
Woensdag16Maart |
Spinaziesoep Rundstong in madeira met boschampignons Gekarameliseerde wortelblokjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Macaroni met hesp en kaas gegratineerd |
Donderdag17Maart |
Paprikacrème
Ardeense casslerrib met honing-mosterdsaus Appelmoes Aardappel in de oven met rozemarijn |
Krabsalade
|
Vrijdag18Maart |
Spaanse aardappelsoep met knoflook Gebakken filet meunière met lichtzure zurkelsaus Fris waldorfslaatje met french dressing Frietjes |
Mosterdspek |
Zaterdag19Maart |
Preisoep Gebakken worst met gebruinde ajuinringen
Hutsepot met wintergroenten en varkensschenkel |
Hoofdvlees met mosterd |
Zondag20Maart |
Tomatenroomsoep Varkenswangen met spek, trappist en Luikse siroop Krokant gebakken witloof Kroketten |
Nazareth kaas met sandwiches |