Menu van 21 maart tot 27 maart 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag21Maart
|
Courgettesoep Rosbief met franse kruidenkaas Gebakken bloemkoolroosjes Gratin dauphinois |
Gebakken witte pensen met ajuinringen |
Dinsdag22Maart |
Chickensoep Gepaneerde schnitzel met gekarameliseerde zilveruitjes Witte boontjes in verse tomatensaus Gebakken krielaardappelen |
Leverworst |
Woensdag23Maart |
Wortelsoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Omelet natuur |
Donderdag24MaartWITTE DONDERDAG |
Cressoncrème
Kippenbillen gestoofd in kokosmelk met groene kruiden Provencaalse groenten met look Frietjes |
Versierde vleessalade
|
Vrijdag25MaartGOEDE VRIJDAG |
Tomatensoep Papsaus met eieren en ajuin Kookaardappelen – Puree |
Suprème Coeur de lyon kaas |
Zaterdag26MaartSTILLE ZATERDAG |
Dubarrysoep Blinde vinken met verse dragonroomsaus Julienne van prei met zure room Kookaardappelen – Puree |
Rode lookworst |
Zondag27MaartPASEN |
Kreeftenroomsoep Rode wijn Feestelijk paaslam met persillade van broodkruim, rozemarijn en mosterd Zoet peertje en torentje van lentegroenten Verse kroketten |
Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches |