Menu van 28 maart tot 3 april 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag28MaartPAASMAANDAG |
Soep van franse peultjes Oosterse kalfsstoofpot met abrikoos, sojascheuten en harissa kruiden Gestoofde erwtjes Aiolipuree |
kaas Suprème Coeur de Lyon |
Dinsdag29Maart |
Kippensoep met kerrie Gekookt soepvlees met klassieke mosterdsaus Schorseneren met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Weense worstjes met mosterd |
Woensdag30Maart |
Tomatensoep Gegratineerde ovenschotel met prei en gehakt in kaassaus onder aardappeldeksel |
Lunchworst |
Donderdag31Maart |
Ajuinsoep met gemalen kaas
Kippenspies met zachte paprikacrème Gekarameliseerde wortelblokjes Kerriepasta |
Gebakken bloedworst
|
Vrijdag1April |
Courgettesoep Gebakken rode zalm onder korstje van rode pesto en broodkruim Slaatje van witloof en veldsla in dressing Frietjes |
Versierde tonijnsalade |
Zaterdag2April |
Pompoensoep Cordon bleu met honing-portosaus Rode kool met appeltjes Kookaardappelen – Puree |
Gerookte italiaanse ham |
Zondag3April |
Aspergeroomsaus Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach Warm peertje Verse kroketten |
Lentepaté met suikerbrood |