Menu van 4 april tot 10 april 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag4April |
Bloemkoolsoep Herdersgebraad met cognac en mirabel Stoofpotje van groene kool Spekjespuree |
Kippenwit met tuinkruiden |
Dinsdag5April |
Tomatensoep Kalkoenpavet met verse dragonsaus Knolselder in de room Kookaardappelen – Puree |
Haringfilet met ajuin |
Woensdag6April |
Wortelsoep Rundsgoulash met trappist en verse tijm Appelmoes Aardappelen met peterselieboter |
Omelet met champignons |
Donderdag7April |
Preisoep
Gebakken worst met gebruinde ajuinringen Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld |
Versierde vleessalade
|
Vrijdag8April |
Crème florentine Gebakken koolvishaasje met lichtzure zurkelhollandaise Cruditeiten slaatje met rode biet in dressing Frietjes |
Hespenworst |
Zaterdag9April |
Knolseldersoep Vol-au-vent met kerrie, appeltjes en kokosmelk Gestoofde boontjes met ajuin Kookaardappelen – Puree |
Hoofdvlees met mosterd |
Zondag10April |
Pompoensoep met koriander Gebraisseerde ham met zeezout in rodenbachsaus Gebakken witloof Verse kroketten |
St. Nectaire kaas met sandwiches |