Menu van 11 april tot 17 april 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag11April |
Parmentiersoep Gebakken rosbief met blauwschimmelkaas Schorseneren met peterselie Gratin dauphinois |
Americain préparé |
Dinsdag12April |
Komkommersoep Gebakken kip met witte asperges en gember Gegratineerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Versierde krabsalade |
Woensdag13April |
Cressoncrème Boomstammetjes met gesauteerde ajuinringen Rode kool met appeltjes Gebakken aardappelen |
Gegratineerde macaroni met hesp en kaas |
Donderdag14April |
Wortelsoep
Gemarineerde kalkoenescaloppe met zongedroogde tomaat en ricotta Zuiderse groenten in de wok Frietjes |
Lunchworst
|
Vrijdag15April |
Kippensoep Gebakken zalm met venkelroomsaus en pernod Stoemp van prei en aardappel met karnemelk |
Honingham met mimosagroenten |
Zaterdag16April |
Preisoep Lamsnavarin met tomaten, rozemarijn en broodkruim Gekarameliseerde wortelblokjes Aiolipuree |
Paterskaas van Watou |
Zondag17April |
Tomatenroomsoep Kalfsgebraad op bretoense wijze Lauw peertje Pommes duchesses |
Italiaans gerookte ham met hotdogbroodjes |