Menu van 17 april tot 24 april 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18April |
Bloemkoolsoep Gebakken cordon bleu met jagerssaus en noorderkrieken Gestoofde erwtjes op franse wijze Kookaardappelen – Puree |
Champignonworst |
Dinsdag19April |
Tomatensoep Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Zalmsalade met dille |
Woensdag20April |
St.Germainsoep Zuiderse ossobucco van varken met tomatenfondue en oregano Appelmoes Gebakken aardappelen |
Omelet met gemalen kaas |
Donderdag21April |
Wortelsoep
Kippenbout met gekonfijte kerstomaten en groene kruiden velouté Duo van courgette en tomaat in lookjus Kookaardappelen – Puree |
Leverworst
|
Vrijdag22April |
Witloofsoep Gebakken filet meunière met citroen-basilicumsaus Fris waldorfslaatje met radijs in vinaigrette Frietjes |
Gebakken witte pensen met ajuin |
Zaterdag23April |
Komkommersoep Gemarineerd kalkoenlapje met franse kruidenkaas Witte boontjes in tomatensaus Kookaardappelen – Puree |
Boerenpaté |
Zondag24April |
Aspergecrème Rundstong in getomateerde madeira met boschampigons Wortelblokjes met bouquet italiana Kroketten |
Leerdammer met suikerbrood |