Menu van 2 mei tot 8 mei 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag2Mei |
Spinaziesoep Rosbief met franse kruidenkaas Geglaceerde erwtjes met ajuin en peterselie Kookaardappelen – Puree |
Peperbacon |
Dinsdag3Mei |
Kerrie-kippensoep Gebakken boomstammetje met piccalillysaus Krokant witloof Soubisepuree met gebruinde ajuin |
Pasta met mozzarella, kerstomaat en basilicum |
Woensdag4Mei |
St. Germainsoep Varkenskarbonaden met trappistbier en luikse siroop Worteltjes met tijm Aardappelen in de oven met rozemarijn |
Hespenworst |
Donderdag5MeiOLH HEMELVAART |
Tomatencrème
Rode wijn Gebraiseerde kalkoen met verse dragon, look en zeste van citroen Fris cruditeitenslaatje met dressing Gefrituurde krieltjes |
Verse zalmsalade met dille en hotdogbroodjes
|
Vrijdag6Mei |
Crecysoep Gebakken koolvishaasje met cressonhollandaise Knolselder in de room met peterselie Zwitserse puree |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag7Mei |
Champignonsoep Ardens gebraad met jagerssaus en witte druiven Stamppot van groene kool Kookaardappelen – Puree |
Hoofdvlees met mosterd |
Zondag8MeiMOEDERDAG |
Italiaanse paprikasoep met look Rode wijn Konijn met uien-mosterdsaus en bruin bier Lauwe peer Kroketten |
Nazareth kaas met suikerbrood
|