Menu van 9 mei tot 15 mei 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag9Mei |
Preisoep Vol-au-vent met kerrie, champignons en een bladerdeegje Erwten en wortelen op vlaamse wijze Tuinkruidenpuree |
Weense worstjes met mosterd |
Dinsdag10Mei |
Tomatensoep met oregano Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Omelet met spekjes |
Woensdag11Mei |
Parmentiersoep met kruidenkaas Gebakken Ardense burger met honing-mosterdsaus Appelcompote Landelijk gebakken aardappelen |
Versierde vleessalade |
Donderdag12Mei |
Groene seldersoep
Hongaarse goulash met rode wijn, spek en zilveruitjes Waldorfslaatje met french dressing Frietjes |
Bacon mignonette
|
Vrijdag13Mei |
Kerriekokossoep Gesauteerde victoriabaars op Oostendse wijze met wortel, prei, courgette en pijpajuin Krieltjes met gesmolten bieslookboter |
Leverworst |
Zaterdag14Mei |
Wortelsoep Kippen-escalope op z’n frans met knoflook en citroen Bloemkoolroosjes met hoeveboter Kookaardappelen – Puree |
Maredsous kaas |
Zondag15MeiPINKSTEREN |
Kreeftenroomsoep met krabpluksels Rode wijn Feestelijk orloffgebraad met Gouda kaas, bacon en romige champignonsaus Princesseboontjes in spekjasje en lauwe peer Noisette-aardappelen |
Gerookte rode zalm met ajuin en mini- ovenkoek
|