Menu van 6 juni tot 12 juni 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag6Juni |
Soep van bospaddestoelen Kippenbil met fruitige saus van sjalot é rozemarijn Duo van courgette en tomaat in lookjus Pasta primavera |
Weense worstjes met mosterd |
Dinsdag7Juni |
Wortelsoep Gebraiseerde nootham met lichte roquefort Bloemkoolroosjes met hoeveboter Gebakken aardappelen met fresco |
Haringsalade met mierikswortelsaus
|
Woensdag8Juni |
Preisoep Ardens rundsstoofpotje ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Kalfskop in madeira
|
Donderdag9Juni |
Knolseldersoep
Kalkoenrollade met gemarineerde rozijnen in rum Gemengd slaatje met tuinkruidenvinaigrette Aardappelen in lookboter |
Omelet met champignons
|
Vrijdag10Juni |
Tomatensoep Vispannetje op Oostendse wijze met mosselen en champignons, op een bedje van bladspinazie Frietjes |
Pasta met ham, zongedroogde tomaten en basilicum |
Zaterdag11Juni |
Witloofroomsoep Gegratineerde preischotel met gehakt onder aardappeldeksel |
Chimay kaas
|
Zondag12JuniVADERDAG
|
Broccolisoep Rode wijn Varkenshaasje met trappist en Luikse siroop Gestoofd witloof Duchesse-aardappelen |
Gerookte filet d’anvers met hotdogbroodjes
|