Menu van 20 juni tot 26 juni 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag20Juni |
Komkommercrème Slavinken met gekaramelisserde zilverui Witte boontjes in tomatensaus Kruidig gebakken luciferaardappelen |
Parijzerworst |
Dinsdag21Juni |
Bloemkoolsoep Gelardeerd gebraad met jagerssaus en noorderkrieken Zomerse hutsepot met jonge groenten |
Pizza van het huis
|
Woensdag22Juni |
Edelpreisoep
Oosterse kalfsblanket met sojascheuten, abrikoos en ketjap Zomers waldorfslaatje met broccoli in french dressing Frietjes |
Perzik gevuld met tonijn
|
Donderdag23Juni |
Tomatensoep
Kalkoenpavet op Catalaanse wijze (tomaten, zilveruitjes, olijven, look, marjolein) Knolselder in de room met peterselie Kookaardappelen – Puree
|
Omelet met spek
|
Vrijdag24Juni |
Chickensoep Versierde schotel met nieuwe hollandse maatjes en ajuin Frisse cruditeiten in bieslookdressing Aardappelen in de pel met lookboter |
Filet de saxe |
Zaterdag25Juni |
Wortelsoep Boeuf bourguignon op klassieke wijze Rabarbercompote Kookaardappelen – Puree |
Chamois d’Or kaas
|
Zondag26Juni
|
Cressoncrème Gebraiseerde proscuitto ham met zeezout en Bonaparte saus (grand marnier, citroen, frambozenazijn) Gegratineerde bloemkoolroosjes Noisette-aardappel |
Gerookte ham met cavaillon en mini ovenkoek
|