Menu van 27 juni tot 3 juli 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag27Juni |
Kippensoep Rosbief met zachte blauwschimmelkaas Romanoboontjes met tomaat Landelijke aardappelschotel met spekjes |
Hemrolletjes gevuld met mimosagroenten |
Dinsdag28Juni |
Courgettesoep Versierde schotel met americain preparé Salade, tomaat, komkommer en rode bier in vinaigrette Frietjes |
Mosterdspek
|
Woensdag29Juni |
Tomatensoep Gemarineerde escalope van kip met witte asperges Gebakken witloof in hoeveboter Krieltjes in de oven met rozemarijn Hoogbouw : BARBECUE voor 2e en 3e verdiep |
Kalfskop in madeira
|
Donderdag30Juni |
Ajuinsoep met gemalen kaas
Herdersgebraad met cognac en witte druiven Jonge prei gebakken in boter Kookaardappelen – Puree Hoogbouw : BARBECUE voor het 4e verdiep |
Versierde vleessalade
|
Vrijdag1Juli |
Spinaziesoep Gebakken vis met venkelroomsaus en pernod Fris slaatje met veldsla, witloof en radijs in een dressing Koude aardappelen met remoulade |
Kaaskroketjes |
Zaterdag2Juli |
Parmentiersoep met kruidenkaas Vleesbrood met gebruinde ajuinringen Wortelblokjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Boerenpaté
|
Zondag3Juli |
Slacrèmesoep Varkenswangen met honing, balsamicojus en mango Lauwe perzik Kroketten |
Kaas l’explorateur met sandwiches
|