Menu van 4 juli tot 10 juli 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag4Juli |
Kippensoep Ardeens gebraad met romige dragon Duo van courgette en tomaat in lookjus Aiolipuree |
Hoofdvlees met mosterd |
Dinsdag5Juli |
Groene seldersoep Gehaktballetjes in pittige madeira met champignons Gebakken bloemkoolroosjes Pasta |
Fishstick met remoulade
|
Woensdag6Juli |
Wortelsoep Kalfsblanket met gember en witte asperges Erwtjes met ajuin en peterselie Risotto |
Americain preparé
|
Donderdag7Juli |
Witloofsoep
Zuiders gebakken kippenbout met knoflook en citroen Appelcompote Gesauteerde aardappelen |
Varkenstong in groene kerveldressing
|
Vrijdag8Juli |
Tomatensoep Gepaneerde filet meunière met citroen en basilicumhollandaise Veldsla en tomaat met gribichesaus Frietjes |
Keizersalade (hesp, erwtjes, pasta, ei, tomaat) |
Zaterdag9Juli |
Edelpreisoep Kalkoenpavet met crème de Dijon Wortelblokjes op Vlaamse wijze Puree met zure room en bieslook |
Hespenworst
|
Zondag10Juli |
Aspergevelouté Varkenshaasje met cognac en geitenkaas Gebakken witloof in hoeveboter Kroketten |
Maredsous met hotdogbroodjes
|