Menu van 18 juli tot 24 juli 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18Juli
|
Andalousische soep Vogelnestjes met zongedroogde tomaat en porto Groene boontjes met peterselie Pasta primavera |
Gebakken witte pens |
Dinsdag19Juli |
Slacrèmesoep Mosterdgebraad met archiducroomsaus Witte boontjes met verse tomatensaus Kookaardappelen – Puree |
Versierde krabsalade met perzik
|
Woensdag20Juli |
Preisoep Gebakken kip in zomertooi met groene kruiden en kokosmelk Waldorfslaatje in honingvinaigrette Gesauteerde aardappelen |
Lunchworst
|
Donderdag21JuliNATIONALE FEESTDAG |
Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep
Rode wijn Filet d’ anvers met béarnaise Torentje van zomergroenten in courgettejasje Verse kroketten |
Gerookte rode zalm met ajuintjes en sandwiches
|
Vrijdag22Juli |
Parmentiersoep met kruidenkaas Koude visschotel met nieuwe hollandse maatjes Cruditeiten in bieslookvinaigrette Nieuwe aardappel in de pel met lookboter |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag23Juli |
Tomatensoep Gemarineerde kalkoen met fruitige saus van sjalot en rozemarijn Krokant gebakken prei Kookaardappelen – Puree |
Port salut kaas
|
Zondag24Juli |
Broccolicrème Varkenswangetjes met spek, trappist en Luikse siroop Lauwe perziken Pommes noisettes |
Gerookte italiaanse ham met tafelbroodjes
|