Menu van 25 juli tot 31 juli 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag25Juli
|
Chinese kerrie-kokossoep Ardeens gebraad met franse kruidenkaas Gebakken bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Leverworst |
Dinsdag26Juli |
Tomatensoep Rundsgoulash Catalan Appelmoes Aardappel in de oven met rozemarijn |
Zuiderse kip met rode pesto
|
Woensdag27Juli |
Crème florentine Cordon bleu met honing, balsamico en mango Wortelen met tijm Kruidig gebakken luciferaardappelen |
Filet de saxe
|
Donderdag28Juli |
Knolseldersope met peterselie
Proscuitto ham met zeezout, gebraiseerd in kruidenbouillon Zuiderse groenteschotel met rozemarijn Frietjes |
Tonijnsalade met tomaten
|
Vrijdag29Juli |
Wortelsoep Gebakken zalm met tijm en zongedroogde tomaten Bladspinazie in de room Karnemelkpuree met noisetteboter |
Slaatje van weense worstjes met aardappel en ei |
Zaterdag30Juli |
Komkommersoep Gegratineerde parmentieschotel met gehakt en prei onder aardappeldeksel |
Champignonworst
|
Zondag31Juli |
St. Germainsoep Zacht gesmoorde kalkoen met dragon, look en citroenzeste Witloof met hoeveboter Kroketten |
Paterskaas van Watou met sandwiches
|