Menu van 19 september tot 25 september 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag19September |
Courgettesoep Slavinken met gekarameliseerde zilveruitjes Rabarbermoes Landelijk gebakken aardappelen |
Pilchards in tomatensaus
|
Dinsdag20September |
Parmentiersoep Zuiders stoofpotje met tomatenfondue Gewokte provencaalse groenten met rozemarijn Frietjes |
laagbouw: Parijzerworst hoogbouw: Croque Hawai met ananas
|
Woensdag21September |
Karnemelksoep Gebakken cordon bleu met dragonsaus Knolselder met peterselieroom Kookaardappelen – Puree |
laagbouw: Croque Hawai met ananas hoogbouw: Parijzerworst
|
Donderdag22September |
Spinaziesoep
Gentse waterzooi van kip met prei, groene selder en wortel in een blanke velouté Pasta |
Gegrild spek
|
Vrijdag23September |
Venkel-tomatensoep Gebakken zalm met koriander-hollandaise Cruditeitenslaatje in vinaigrette Aardappelen in de oven met rozemarijn |
Foret d’ ardenne
|
Zaterdag24September |
Komkommersoep Kalkoenpavé met cognac en witte druiven Gegratineerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Vleessalade
|
Zondag25September |
Broccolisoep Orloffgebraad met gouda kaas en bacon Gestoofd witloof Dennenaardappelen |
Passendale prelude kaas met tafelbroodjes
|