Menu van 5 september tot 11 september 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag5September |
Ajuinsoep met gemalen kaas Vogelnestjes in tomatensaus met madeira Erwtjes op vlaamse wijze Pasta |
Leverworst
|
Dinsdag6September |
Preisoep Geglaceerde varkenskarbonaden met honing en balsamicojus Appelcompote Landelijk gebakken aardappelen |
Hoofdvlees met mosterd
|
Woensdag7September |
Wortelsoep Haantje in de rode wijn met zilveruitjes en spek Cruditeitenslaatje met french dressing Frietjes |
Versierde vleessalade
|
Donderdag8September |
Zurkelsoep
Ardeens gebraad met franse kruidenkaas Vichy wortelen met peterselie Tuinkruidenpuree |
Fishstick met remoulade
|
Vrijdag9September |
Kippensoep met kerrie Koude schotel met nieuwe hollandse maatjes Waldorfslaatje met bieslookdressing Nieuwe aardappelen met lookboter |
Mosterdspek
|
Zaterdag10September |
Tomatensoep Gemarineerde kalkoen met fruitige saus van sjalot en rozemarijn Krokant gebakken bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst
|
Zondag11September |
Slacrèmesoep Konijn op vlaamse wijze met pruimen en rodenbach Prinsessenboontjes met ajuin Pompin aardappelen |
Tallegio ciresa kaas met suikerbrood
|