Menu van 22 augustus tot 28 augustus 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag22Augustus |
Wortelsoep Gehaktballetjes in tomatensaus met madeira Erwtjes met peterselie Rijst |
Haringfilet met ajuinringen
|
Dinsdag23Augustus |
Courgettesoep Gentse waterzooi van kip met prei, groene selder en wortel in blanke velouté Tuinkruidenpuree |
Honingham met mimosagroenten
|
Woensdag24Augustus |
Champignonsoep Ardeens gebraad met honing-portosaus Frisse cruditeiten met vinaigrette Frietjes |
Provencaals vleesbrood
|
Donderdag25Augustus |
Komkommersoep
Varkenstongen in ‘t groen Bouillonaardappelen |
Omelet natuur |
Vrijdag26Augustus |
Knolseldersoep Gegratineerde zalmschotel met broccoli, courgette en tomaat in de room Pasta |
Kippensalade |
Zaterdag27Augustus |
Preisoep Rundsgoulash gekruid met salie en honing in geueze Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Rode lookworst
|
Zondag28Augustus |
Tomatenroomsoep Gemarineerde kalkoen met gekonfijte kerstomaat en groene kruidenvelouté Bloemkool met parmezaan Kroketten |
Kaas Delice de Bourgogne met suikerbrood
|