Menu van 8 augustus tot 14 augustus 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag8Augustus
|
Komkommersoep Cordon bleu met verse dragonroomsaus Gesauteerde prinsessen met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Kippenwit met tuinkruiden |
Dinsdag9Augustus |
Tomatensoep Proscuitto (ham) gekookt in kruidenbouillon met zeezout Zomerhutsepot met jonge groenten en rozemarijn |
Krabsalade met perzik
|
Woensdag10Augustus |
Courgettesoep Gemarineerde escalope van kip met witte asperges en kerrie Bladspinazie in de room Aardappêl in de oven met kruiden |
Hespenworst
|
Donderdag11Augustus |
Kippensoep
Lamsnavarin met broodkruim, rozemarijn en mosterd Gewokte groentjes in de look Rijst |
Bacon
|
Vrijdag12Augustus |
Crecysoep Gebakken koolvis met lichtzure zurkelsaus Fris slaatje met veldsla en tomaat Frietjes |
Museau van varken op de wijze van Lyon |
Zaterdag13Augustus |
Preisoep Vogelnestjes in tomatensaus met ricotta en zongedroogde tomaat Wortelen met tijm Aiolopuree |
Kaas suprème coeur de Lyon
|
Zondag14Augustus |
Paprikacrème Varkenshaasje met franse kruidenkaas en cognac Witloof gebakken in boter Kroketten |
Gerookte italiaanse ham met cavaillon en hotdog broodjes
|