Menu van 1 augustus tot 7 augustus 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag1Augustus
|
Crème florentine Oosters kalfsblanket met limoen en tomaat Erwtjes met ajuin Puree met zure room en bieslook |
Jagersworst |
Dinsdag2Augustus |
Wortelsoep Herdersgebraad met crème de Dijon en ajuinringen Knolselder met peterselie Landelijk gebakken aardappelen |
Vleessalade met perzik
|
Woensdag3Augustus |
Preisoep Escalope van kip met witte port en mirabellen Frisse cruditeiten met honingvinaigrette Pasta met rozijnen |
Garnaalkroketten
|
Donderdag4Augustus |
Champignonsoep
Gebakken rosbief ‘quattro formaggi’ Gesauteerde bloemkoolroosjes Aardappelen met peterselieboter |
Omelet met spekjes
|
Vrijdag5Augustus |
Tomatensoep Visserspotje met lentegroentjes in kokosmelk (broccoli, courgette, tomaten, lente ui) Frietjes |
Gerookte foret d’ardenne |
Zaterdag6Augustus |
St. Germainsoep Blinde vink met zilveruitjes en spek Rabarbermoes Kookaardappelen – Puree |
Hoofdvlees met mosterd
|
Zondag7Augustus |
Aspergevelouté Gebraiseerde kalkoenborst met gorgonzola-tijmsaus Gekonfijt witloof Kroketten |
Tallegio ciresa kaas met suikerbrood
|