Menu van 13 augustus tot 19 augustus 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag13augustus
|
Spinaziesoep Cordon bleu met verse rozemarijnsaus Bloemkool met kaassaus Aardappelen met verse kruiden |
Kippenwit met tuinkruiden |
Dinsdag14augustus |
Champignonsoep Balletjes met Provençaalse tomatensaus Erwtjes en worteltjes met ajuin Pasta |
Mosterdkaas |
Woensdag15augustusOLV Hemelvaart |
Tomaten-minestronesoep met kruidenkaas Witte wijn Koude visschotel met maatje, garnalen, zalmsalade en eitje Frietjes |
Italiaanse ganda ham met cavaillon en zacht broodje |
Donderdag16augustus
|
Courgettesoep
Geglaceerde varkenskarbonaden met honing en balsamicojus Appelcompte Gegratineerde aardappeltjes |
Omelet met gemalen kaas |
Vrijdag17augustus
|
Juliennesoep Visserspotje met zomergroenten en kokosmelk (broccoli, courgette, tomaten, lente-ui) Kookaardappelen – Puree |
Pastasalade met zongedroogde tomaten, olijven en krab |
Zaterdag18augustus |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gemarineerde kalkoen met zoetzure kriekensaus Gebakken witloof Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst |
Zondag19augustus |
Paprikasoep Gelardeerd gebraad met cross en blackwellsaus Provençaalse tomaat met lookboter Kroketjes |
Zomerpaté met appeltjes en zachte pistolet |