Menu van 6 augustus tot 12 augustus 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag6augustus
|
Wortelsoep Boomstammetje met gekarameliseerde ajuin Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Americain preparé |
Dinsdag7augustus |
Knolseldersoep Ardeens gebraad met franse kruidenkaas Jonge spinazie gesauteerd in hoeveboter Gebakken aardappeltjes met verse kruiden |
Gerookte bacon |
Woensdag8augustus |
Tomatensoep Gentse waterzooi van kip in blanke velouté met wortelen, selder en prei Rijst |
Versierde tonijnsalade met ei |
Donderdag9augustus
|
Parmentiersoep
Gebakken rosbief met groene peperroomsaus Fris cruditeitenslaatje met remoulade Frietjes |
Marcaroni met broccoli, ham en kaas |
Vrijdag10augustus
|
Zurkelsoep Gebakken vis met kreeftensaus Gesauteerde zomergroentjes Bieslookpuree met hoeveboter |
Champignonworst |
Zaterdag11augustus |
Agnes Sorelsoep Kalkoenroulade met porto en witte druiven Courgette en tomaat in lookjus Kookaardappelen – Puree |
Versierde vleessalade |
Zondag12augustus |
Komkommercrème Varkenswangetjes met trappist en pruimen Boontjes met ajuin Kroketjes |
Franse kaas ‘vieux pané’ met mini ovenkoek |