Menu van 16 juli tot 22 juli 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag16juli
|
Wortelsoep Vogelnestjes met tomatensaus en madeira Boontjes met peterselie Provençaalse pasta |
Parijse worst |
Dinsdag17juli |
Seldersoep Oosterse kip tikka masala Wokgroentjes met verse sojascheuten Gebakken aardappelen met verse kruiden |
Museau van varken op de wijze van Lyon |
Woensdag18juli |
Andalousesoep Ardeens gebraad met cognac en witte druiven Jonge spinazie gesauteerd in hoeveboter Kookaardappelen – Puree |
Vleessalade met perzik |
Donderdag19juli
|
Tomatensoep
Biefstuk met peperroomsaus Zomersalade met cruditeiten en dressing Frietjes |
Omelet natuur |
Vrijdag20juli
|
Knolseldersoep Vispannetje met venkelroomsaus Preireepjes in de room Karnemelkaardappelen met gebruinde boter |
Filet de saxe |
Zaterdag21juliNATIONALE FEESTDAG |
Agnes Sorelsoep Rode wijn Gebraisseerde kalkoenborst met gekonfijte kerstomaat en ricotta Zoet peertjes Verse kroketten |
Gerookte zalm met ajuintjes en sandwiches |
Zondag22juli |
Kervelsoep Orloffgebraad met goudakaas, bacon en champignons Tomaat in de oven Nieuwe aardappelen met peterselieboter |
Assortiment kaas met suikerbrood |