Menu van 25 juni tot 1 juli 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag25juni
|
Aspergesoep Varkenshaasje met archiducroomsaus Gebakken witloof Kookaardappelen – Puree |
Hespenworst |
Dinsdag26juni |
Tomatensoep Cordon bleu met verse rozemarijn en witte druiven Zomerse hutsepot met nieuwe wortelen, courgette, broccoli, tomaten en nieuwe aardapppelen |
Haringsalade met aardappeltjes en jonagold |
Woensdag27juni |
Paprikasoep Coq-au-vin met zilveruitjes, rode wijn en spek Lauwe perzik Peterselie-aardappelen – Puree |
Honingham met geraspte knolselder |
Donderdag28juni
|
Preisoep
Kalkoenrollade à l’orange met grand marnier en sinaassap Cruditeitenslaatje in vinaigrette Frietjes |
Omelet met gemalen kaas |
Vrijdag29juni
|
IJsbergslasoep Gestoomde vis met kappertjes en citroenzeste Prei in de room Puree met krokante spekjes |
Versierde kipcurry |
Zaterdag30juni |
Ajuinsoep met gemalen kaas Boomstammetje met crème de Dijon Gebakken bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Appelpaté |
Zondag1juli |
Komkommercrèmesoep Rundstong in tomatensaus met madeira en champignons Jonge worteltjes met pijpajuin Duchesse-aardappelen |
Chimay kaas met hotdogbroodjes |