Menu van 18 juni tot 24 juni 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18juni
|
Slasoep Gehaktballetjes met italiaanse tomatensaus en madeira Boontjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Petit Paris |
Dinsdag19juni |
Courgettesoep Gebakken kip met witte asperges en ananas Lauw peertje Kookaardappelen – Puree |
Rozemarijnham met mimosagroenten |
Woensdag20juni |
Tomatensoep Herdersgebraad met zure room en verse dragon Jonge worteltjes met ajuin Kookaardappelen – Puree |
Appelpaté |
Donderdag21juni
|
Broccolisoep
Zuiders rundstoofvlees met tomaat en basilicum Fris groentenslaatje met mosterddressing Frietjes |
Gegratineerde spaghetti bolognaise |
Vrijdag22juni
|
Cressonsoep Gebakken kabeljauw in beurre blanc van wit bier Bladspinazie in de room Puree met pompoen |
Slaatje met asperges, tomaat en ham |
Zaterdag23juni |
Wortel-knolseldersoep Vol-au-vent met look en citroenzeste en bladerdeegje Gebakken broccoli Rijst |
Provencaals vleesbrood |
Zondag24juni |
Currysoep Gebraisseerde ham met cognac en witte druiven Tomaat en courgette in lookjus Aardappelnootjes |
Kaas Nazareth met sandwiches |